Απόλυτος παραλογισμός η παρουσία εικόνων του χριστιανισμού σε νοσοκομεία και Ιατρεία.

Όπως έχω προβληματίσει και στο βιβλίο μου (Πώς ανακάλυψα ποιος είμαι), ιατρική και Χριστιανισμός είναι μια παρά φύσιν σύζευξη.

Το ότι τα δωμάτια ενός νοσοκομείου είναι γεμάτα με εικόνες ιερών προσώπων του Χριστιανισμού μας φανερώνει την κατάντια της παιδείας μας και τον λόγο που ακόμα  υπάρχουν 
Χριστιανοί στη χώρα μας. Ο λόγος είναι ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτόν.

Θα έπρεπε ο κάθε νεοέλληνας να αφήσει στην άκρη αυτά που φαντάζεται για τον Χριστιανισμό και να μάθει πραγματικά τι ισχύει για αυτόν.

Ιατρική.
Η Ιατρική του ¨ειδωλολάτρη¨ Ιπποκράτη.
Η Σατανική Ιατρική κατά τον Χριστιανισμό.
 «Το εν ταις χερσί των ιατρών την ελπίδα έχειν της εαυτών υγείας κτηνώδες» Μέγας Βασίλειος.

Για την Ελληνική Εθνική Θρησκεία τώρα δεν υπάρχουν ξεχωριστά πράγματα ούτε σατανικά. 
Η επιστήμη της Ιατρικής είναι μια θεϊκή εκδήλωση όπως και όλα γύρω μας. Όχι θαύματα. 

Μήπως μια ακόμα αφορμή του Χριστιανισμού για όλο αυτό το μίσος του προς την Ιατρική είναι και ότι ο όρκος του Ιπποκράτη γίνεται προς τον Απόλλωνα  και όλους τους θεούς; « Ὄμνυμι Ἀπόλλωνα ἰητρὸν, καὶ Ἀσκληπιὸν, καὶ Ὑγείαν, καὶ Πανάκειαν, καὶ θεοὺς πάντας τε καὶ πάσας ...»

Αν ρωτούσαμε έναν πραγματικά πιστό του Χριστιανισμού, λίγο διαβασμένο,  θα μας έλεγε ότι η Ιατρική αναπτύχθηκε, εξελίχτηκε εντός των ναών του Ασκληπιού. Στα Ασκληπιεία. Θα είχε δίκιο.
Για αυτόν η ιατρική δημιουργήθηκε εντός ειδωλολατρικών ναών, μέσα σε χώρους δαιμόνων δηλαδή. 

Δεν έχει καμιά διαφορά για έναν Χριστιανό να ασχολείται με την Ιατρική και με το να λατρεύει είδωλα.

Φυσικά και εγώ ως εθνικός θα συμφωνήσω στο ότι η Ιατρική ήταν μια θρησκευτική πράξη της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και άρα ακραία απέναντι από τον Χριστιανισμό.

Σατανική κατάσταση για έναν Χριστιανό δηλαδή. 

Για να το κλείσω. Υπάρχει έστω και μια προτροπή στη Βίβλο για θεραπεία μέσω Ιατρικής;

Ανάφερε ποτέ το φανταστικό πρόσωπο της Βίβλο, Ιησούς, ότι μπορείτε να θεραπευτείτε και με άλλο τρόπο εκτός της πίστεως;

Γιατί όμως σήμερα επιτρέπει η εκκλησία το ανακάτεμα;
Μετά την μερική ήττα του Χριστιανισμού από την αναγέννηση του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος στην Ευρώπη, προσπαθεί να ταυτίζεται, επιφανειακά πάντα, με όλες τις αξίες που τον μεσαίωνα πολεμούσε, για να καταφέρει να επιβιώσει. 

Δυστυχώς εδώ στη χώρα μας δεν έχουμε δεχτεί κανένα διαφωτισμό και αναγέννηση.

Εννοείτε ότι εφόσον και οι χριστιανοί είναι φυσικά όντα και δεν μπορούν να αποβάλουν την αυτή τους ιδιότητα, όσο και αν το λέει η θρησκεία τους, θα πάνε στον Ιατρό, θα θεραπευτούν στα νοσοκομεία. 

Απλώς, αντί να αποβάλουν από πάνω τους την θρησκεία που τους δημιουργεί ενοχές για την φύση τους, σαν θύματα του σύνδρομο της Στοκχόλμης, που τους έχει δημιουργήσει, εφευρίσκουν τα πάντα για να πραγματοποιήσουν σύζευξη σε δύο τόσα αντίθετα πράγματα.  Ελληνισμό και Χριστιανισμό.

Φυσικά και έχουν απαντήσεις για την Ιατρική οι του Χριστιανισμού, ίδιες με αυτές όταν ταυτίζουν το οτιδήποτε μη χριστιανικό με τον χριστιανισμό για να μπορέσουν να ζήσουν ανθρώπινα και όχι χριστιανικά ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν με την αθέλητη παράλογη λογική τους, να  δικαιολογούν τον βιαστή τους, τον δεσμώτη τους, λόγω του σύνδρομού της Στοκχόλμης που τους έχει δημιουργηθεί.

 Όχι από μια δεκαετή αιχμαλωσία από κάποιον άρρωστο αλλά από μια χιλιετή, δις, θρησκευτική κατήχηση που καμιά σχέση δεν έχει με το έθνος τους.


Σχόλια