Πόσο ωραία τους βολεύει να μας λένε ειδωλολάτρες, να μας λένε Δωδεκαθειστές. Που να τολμήσουν να μας πουν με το όνομα μας μπροστά στους υπνωτισμένους Ρωμιούς. Διαβάστε την αλήθεια:

Που να τολμήσουν να μας φωνάξουν με το όνομα που είχαν απαγορεύσει την εποχή του Βυζαντίου.
Ελλην.
Συγνώμη για το παραπάνω. Ξέχασα ότι δεν μας το μαθαίνουν στο σχολείο.

Σε αυτή τη χώρα ο παραλογισμός έχει γίνει καθημερινότητα.
Εκτός ότι δεν ξέρουν να μας δείξουν στο Χάρτη που είναι η Ελλάδα, τι έγινε το 1821, ποιος ήταν ο Ελληνας και η γυναίκα του Ορσηίδα.
Φτάσανε στο σημείο να ακούνε χριστό και να τους έρχεται στο μυαλό η Ελλάδα,
να ακούνε Ζεύς ή Αθηνά και να τους έρχεται το δωδεκαθεϊστές και όχι η Ελλάδα.
Απίστευτο;
Τίποτα δεν είναι απίστευτο μέσα στο σπήλαιο του Πλάτωνα που λέγεται Ρωμανία.
Μέσα στους αλυσοδεμένους του σπηλαίου.

Εδώ δεν γνωρίζουν τα παραπάνω και θα γνωρίζουν την αναγνώριση της θρησκείας του Ελληνα;

Αναγνώριση.
Εμείς, οι Έλληνες εθνικοί, έχουμε καταλάβει αυτό που έχει επιτευχθεί.
Οι <<και καλά>> το έχουν καταλάβει;
Οι <<απέναντι>> το έχουν καταλάβει;
Πέρασαν 1700 χρόνια από τότε που ο Θεοδόσιος έθεσε εκτός νόμου την εθνική μας θρησκεία μέσω νόμων, απίστευτης βίας και καταστροφής.
Ποτέ δεν μας απάντησαν βέβαια γιατί την έβγαλαν εκτός νόμου, τότε, αφού όπως μας μαθαίνουν, σήμερα, ήθελαν και άλλαζαν οι Έλληνες την θρησκεία τους, ήθελαν και γκρέμιζαν τους ναούς τους.
Τότε γιατί την απαγόρευσαν;

Μετά από 1700 χρόνια υπόγειας(Αναγκαστικά) ύπαρξης του Ελληνισμού, το Ελληνικό δημόσιο, το 2017, αναγνώρισε ως υπαρκτή την θρησκεία των προγόνων μας.
Η ήττα των απέναντι μεγάλη.
Θα καθίσουν άπραγοι;
Όχι.

Δεν το πράξαμε πριν το νόμο του 2014 διότι τότε έπρεπε να περάσεις και από Ορθόδοξα γραφεία για να σου δώσουν άδεια. Δηλαδή για να μην σου δώσουν.

Ξέρουν ότι δεν μπορούν να συγκριθούν με τον Ελληνισμό.
Δεν θα κάνουν το λάθος να παίξουν το παιχνίδι της σύγκρισης.
Άλλο παιχνίδι ξέρουν.
Το παιχνίδι της προπαγάνδας και έχουν τα μέσα για να το κάνουν καλά.
Πόσα ΜΜΕ ανέφεραν έστω και ως τελευταία είδηση ή με ψιλά γράμματα, σε κάποιο δελτίο, ότι αναγνωρίστηκε η ΕΕΘ το 2017 ή ότι καν υπάρχει;

Μια χαρά προωθούν αυτό που θέλουν να προωθήσουν, ξέρουν ακριβώς πως να πατούν τα κουμπιά των Ρωμιών(Εκχριστιανισμένοι Ρωμαίοι).
Ξέρουν γιατί αυτοί τους τα τοποθέτησαν.

Ελέγχουν την παιδεία μας και όχι μόνο την παιδεία μας.
Μια χαρά βολεύει το δωδεκαθεϊστές, μια χαρά βολεύει το παγανιστές.
Βολεύει διότι έχουν πείσει ότι Ελληνισμός είναι η Ορθοδοξία.
Έχουν πείσει ότι Ελληνικό έθνος είναι η Ορθοδοξία, αν και οι αρχές και τα κείμενα της είναι κατά των εθνών. Ποντάρουν στο ότι κανείς δεν τα έχει διαβάσει.

Ακόμα και όταν στρέφονται εναντίων μας δεν χρησιμοποιούν το όνομα μας.
Ελληνική Εθνική Θρησκεία. Πονάει πολύ φαίνεται.
Δωδεκαθεϊστές και πάλι δωδεκαθεϊστές.
Τίποτα άλλο δεν ακούς.

Αναγνώριση.
Η ιστορική αυτή στιγμή μετρά ήδη τρία χρόνια.
Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία είναι νόμιμα υπαρκτή μέσα στη χώρα που έχει το όνομα της, μέσα στον τόπο που μεγαλούργησαν οι μοναδικοί Ελληνες της.

Βλέπετε και χαίρεστε τους <<Παράξενους>>, τα παιδιά σας τις περισσότερες φορές, που άλλα φτιάχνουν παράξενες λατρευτικές ομάδες, άλλα προωθούν βία, άλλα προωθούν ανομία, άλλα εξεγέρσεις, άλλα ουφολογία, άλλα συνωμοσιολογία, άλλα μυστηριολογία, άλλα μηδενισμό και άλλα εθνικισμό.

Αναγνώριση.
Αυτό που σας τρομάζει.

Δεν σας τρόμαξε ποτέ το οτιδήποτε γραφικό, όσο πολυπληθές και αν ήταν.
Μια νόμιμη, επίσημη θέση που θα θύμιζε τι είναι ο Έλληνας στους υπνωτισμένους Ρωμιούς θα σας τρόμαζε μόνο.
ΕΓΙΝΕ.

Οι ¨ειδωλολάτρες¨δημιούργησαν την δικαιοσύνη, την δημοκρατία.
Έτσι θα συνεχίσουν και σήμερα.
Οι Ελληνες, οι εθνικοί, οι ¨ειδωλολάτρες¨ που λέτε, προσπαθούν πάντα να ζουν σύμφωνα με το αξιακό τους σύστημα και όχι με την ανομία και τον απανθρωπισμό.
Όχι βήμα, ούτε σκέψη δεν κάνουμε εκτός νομιμότητας.
Έτσι θα συνεχίσουμε.
Δεν ανήκουμε εκεί που θα θέλατε.
Δεν ανήκουμε στην γραφικότητα.

Το ότι πλέον οι Έλληνες εθνικοί μπορούν να δηλώνουν στα ληξιαρχεία <<ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ>> είναι μια πραγματικότητα, μια ιστορική στιγμή και όχι κάποια γραφικότητα.

Ένα τελευταίο για όσους από τους <<και καλά>> στρέφονται κατά του Βλάση Ρασσιά.
Πιθανότατα αν δεν υπήρχε ο Βλάσης από την δεκαετία του 70΄ σήμερα δεν θα γνώριζαν τι σημαίνει επανελλήνιση, δεν θα γνώριζαν τι βιβλία να διαβάσουν, δεν θα γνώριζαν ούτε αυτά που υποστηρίζουν.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ» ΣΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ!  ΕΔΩ

                                                       ΠΛΗΘΩΝ Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


Σχόλια

  1. Με ή χωρείς την αναγνωρίσει του 2017 αγωνίστηκαν οι πριν από μένα. Με ή χωρείς την αναμενόμενη Αναγνωρίσει Νομικού Δικαίου θα αγωνιζόμαστε για την ΥΠΌΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά θεωρώ, με τις λίγες γνώσεις μου, πως ούτε ο ορος "Ελληνική θρησκεία" ειναι σωστος. Γιατι τοτε, η καθε πολις κράτος είχε διαφορετικο προστατη θεό και διαφορετικες τελετες. Ισως σωστοτερο θα ηταν ελληνικη φιλευσέβεια ή ελληνική θεοαντίληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Έλληνες φιλόσοφοι πρώτα ξεκινούν από το ΕΙΝΑΙ, την οντολογία και μετά πηγαίνουν στην θεολογία ενώ οι μετέπειτα, ρωμαίοι και άλλοι πήγαιναν κατευθείαν στην θεολογία. Γιαυτό λέμε κοσμοαντίληψη και Οι Έλληνες είχαν σε όλη την διάρκεια ύπαρξης του έθνους τους ίδια κοσμοαντίληψη. Το ΕΙΝΑΙ είναι αγέννητο και άλλα. Δεν είναι δόγμα. Φυσικά και δεν ήταν ποτέ ίδια η τελετουργία ούτε κατά τόπους ούτε χρονικά. Αν και η σύνδεση ήταν ξεκάθαρη, ιδιαίτερη και Ελληνική. Η θρησκεία ήταν ίδια. Δεν είναι αποκαλυπτική ούτε δογματική η θρησκεία αλλά εθνική, φυσική. Δηλαδή κατανοούμε το θείο με την διάνοια μας που μας ενώνει με αυτό. Δεν μας αποκαλύφτηκαν οι θεοί όπως ο Γιαχβέ στον Αβραάμ. Η θρησκεία μας είναι συνυφασμένη με την φιλοσοφία μας. Αν και βαθύτερα η μυθολογία κρύβει θεολογία δεν ταυτίζονται. Σήμερα δεν θα μπορούσε να σταθεί διαφορετικά παρά ως θρησκεία διότι τέτοια είναι και ήταν αλλά όχι με αυτό που καταλαβαίνουμε σήμερα ως θρησκεία. Θρησκεία είναι κάθε οργανωμένο λατρευτικό και θεολογικό σύστημα, ασχέτως της οργανωτικής δομής που το ίδιο έχει επιλέξει για τον εαυτό του. Στην γλώσσα μας, η λέξη «θρησκεία», σέβασμα κατά τον Ησύχιο, Μυστήριο κατά τους Ορφικούς («Πρώτος Ορφεύς Μυστήρια Θεών παραδέδωκεν, όθεν και Θρησκεία το Μυστήριον καλείται από του Θρακός Ορφέως») και θεοσέβεια κατά το Λεξικό Σουϊδα, ετυμολογείται από το ρήμα «θρησκεύειν», που, από τον καιρό τουλάχιστον του Ηροδότου (5ος αιώνας π.α.χ.χ.), σημαίνει αναγνωρίζω και τελώ κάποιο λατρευτικό τυπικό. Η περαιτέρω ετυμολογία τού «θρησκεύειν», είναι ασαφής, αν και μάλλον αδιάφορη. Εικάζονται πάντως διάφορα έτυμα, όπως λ.χ. εκ του ρήματος, «θρειν» (φυλάσσειν), εκ του «θρώσκειν» (ανέρχεσθαι), εκ του «Θεός» και του ρήματος «ρήσκειν» (ομιλείν), εκ του «θρέομαι» (απαγγέλλειν δυνατά ή ψιθυριστά, όπως «ηδύθρους», ο εκφέρων γλυκειά φωνή), κ.ά.

    Γιαυτό και η χριστιανική προπαγάνδα μέσω της παιδείας πάντα προσπαθούσε να διαχωρίσει τους φιλοσόφους μας από την θρησκείας μας. Η θρησκεία δεν ήταν ποτέ αποκομμένη από οποιοδήποτε άλλο ελληνικό στοιχείο. Δεν γνωρίζουμε ή νομίζουμε ότι γνωρίζουμε γιαυτό τα βλέπουμε όλα παράξενα. Πόσοι δηλαδή σήμερα έχουν κατανοήσει ότι η ιατρική δημιουργήθηκε μέσα στα Ασκληπιεία ως θρησκευτική πράξη. Ότι δεν γίνονταν θεατρικές παραστάσεις παρά μόνο ως θρησκευτική τελετουργία. Ότι δεν υπήρχαν αθλητικοί αγώνες παρά μόνο σε θρησκευτικές εορτές ως θρησκευτική πράξη και μόνο ως τέτοια. Το κεφάλαιο της παραπλάνησης είναι τεράστιο και θέλει χρόνια προσπάθειας. Δεν ξέρω αν ήμουν υπερβολικός στο βιβλίο μου αλλά δεν ξεκαθαρίζει το αντιληπτικό μας βλέμμα από την πλύση εγκεφάλου 17 αιώνα σε λιγότερο από 5 χρόνια εντατικής προσπάθειας αν μάλιστα δεν το καθυστερήσει η οποιαδήποτε μοντέρνα συνομωσιολογία ή μονοθεϊστικό δίπολο ή δογματική τάση. Κομματικό ή οτιδήποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.