Γιορτάστηκε πάλι με περηφάνια η αγία Παρασκευή(δικαίωμα τους) που έκανε σκόνη(κόνιν) τα σεβάσμια των Ελλήνων μέσα στη χώρα που λέγεται Ελλάδα. Διαβάστε αυτά που ακούσατε αλλά δεν καταλάβατε(δικαίωμα μου):

Φως ιλαρόν
Εἰς τὸν Στίχον Στιχηρὰ προσόμοια τῆς Ἁγίας.
Ἦχος δ’ (Ὡς γενναῖον ἐν Μάρτυσι )
Πολυώδυνα βάσανα, ὑποστῆναι Πανένδοξε, ἀνδρικῷ φρονήματι ηὐτομόλησας, καὶ τῶν Ἑλλήνων σεβάσματα, ὡς κόνιν ἐλέπτυνας· τῷ γὰρ σθένει τοῦ Σταυροῦ, τὸν ἀντίπαλον ἔκτεινας, τὸν καυχώμενον, ὑπεράνωθεν ἄστρων θρόνον θεῖναι· πρὸ ποδῶν σου γὰρ ἐρράγη, ὥσπερ στρουθίον παιζόμενος.

Είναι ένα ακόμα κλασικό παράδειγμα που μας δείχνει το επίπεδο που θέλουν να κρατήσουν τον Έλληνα ώστε να του περνούν ότι θέλουν.
Πιθανότατα οι ίδιοι που με χαρά γιόρτασαν την αγία μετά θα πάνε στους αρχαιολογικούς χώρους και θα αναρωτιόνται πως έπεσαν όλα τα ιερά των Ελλήνων.
Φυσικά και δεν τα έριξε η ίδια η αγία παρασκευή αλλά στο σύνολο ο αντεθνικός χριστιανικός επεκτατισμός που έπρεπε να καταστρέψει όλες τις βιβλιοθήκες, τους ναούς, τις φιλοσοφικές σχολές(όλα τα σεβάσμια των Ελλήνων) διότι αλλιώς δεν θα μπορούσε να σταθεί το παραμύθι που μισεί αυτό το θεϊκό που είναι γύρω μας.
Τώρα θα μου πεις, ποιος διαβάζει; Ποιος ακούει; Ποιος δίνει σημασία;
Ελλήνων σεβάσματα άκουσαν σήμερα στην εκκλησία, θα υπέθεσαν ότι κάτι καλό θα λέει.
Να αναφέρω ότι στις 100% και όχι στις 99,99% των περιπτώσεων που ακούτε στις ψαλμωδίες τη λέξη έλληνας ή εθνικός να ξέρετε ότι δεν είναι για καλό.
Όπως πολύ σωστά μας λέει ο μεγάλος Νίκος Καλογερόπουλος <<έψελνα στην εκκλησία μέχρι που κατάλαβα τι έλεγα.>>

     

                 Μια και είναι πρόσφατος ακόμα ο χαμός του Βλάση θα παραθέσω και το παρακάτω βίντεο με τον φίλο του Νίκο.

        

Φυσικά να μην ξεχάσω να παραθέσω και την σελίδα από το προπαγανδιστικό περιοδικό που μας έδιναν στο "πολιτιστικό" κέντρο του αγίου Λουκά, στα Χανιά, που είχα την "τύχη" να πηγαίνω μικρός.
Σίγουρα δεν θα το έδιναν μόνο εκεί. Άλλος βέβαια εχθρός των Ελλήνων αλλά με την ίδια εργασία.

Είμαι σίγουρος ότι δεν πρέπει να έχει υπάρξει μεγαλύτερη προπαγάνδα σε όλη την ιστορία της Ανθρωπότητας για να μισήσει ένας λαός τον ίδιο τον εαυτό του, την ταυτότητα του, την ιστορία, το έθνος του.




                                                           Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                             Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σχόλια