Διαβάστε το γιατί ένα αεροπλάνο δεν μπορεί να πετάξει μέσα σε μια γη που γυρίζει.

Ο προς τα δυτικά μονοθεισμός μετά την ήττα του από την Ελληνική αναγέννηση δεν βγάζει στη φόρα πλέον τα αληθινά πιστεύω του. Ο προς τα ανατολικά συνεχίζει απτόητος.

Το αστείο είναι ότι ο δυτικός χρησιμοποιεί την ήττα του για να φαίνεται στους αδαείς πιο ανθρώπινος από τον ανατολικό.

 Η μοναδική τους διαφορά όμως, εκτός των λεπτομερειών που τους χωρίζουν, είναι το ψεύτικο πρόσωπο που αναγκάζεται να φανερώνει ο δυτικός μετά την ήττα του από την ελληνική Αναγέννηση για να επιβιώσει. 

Προσπαθεί να μετατρέψει την ήττα του σε πλεονέκτημα ώστε να καταφέρει κάποια στιγμή τον δεύτερο μεσαίωνα αλλά είμαι σίγουρος ότι το νερό της επανελλήνισης δεν γυρίζει πια πίσω και η οριστική ήττα του μεσαίωνα είναι κοντά. 

Το Ελληνικό πνεύμα θα κερδίσει την υπεροψία της πίστης. Αν και πάντα ήταν εκτός ανταγωνισμού. Μόνο με βία, καταστροφές, προπαγάνδα και διατήρηση του χαμηλού πνευματικού επιπέδου μπόρεσαν να το πληγώσουν. 

Η οποιαδήποτε άλλης μορφής προσπάθεια σύγκρισης ή αντιμετώπισης του Ελληνισμού από τον μονοθεισμό είναι μάταιη και το γνωρίζει.  

Διαβάστε παρακάτω το γιατί ένα αεροπλάνο δεν μπορεί να πετάξει μέσα σε μια γη που γυρίζει.

https://www.tanea.gr/2015/02/17/world/saoydarabas-imamis-an-i-gi-gyrize-tote-to-aeroplano-tha-stekotan-kai-i-kina-tha-erxotan-se-ayto/

Σχόλια