Η γνώμη μου για την παγκόσμια ανοησία ότι η ερωτική, σεξουαλική προτίμηση αλλάζει και το φύλο.

Το θέμα είναι πολύπλοκο και νομίζω ότι χάνει την ουσία η ανθρωπότητα όταν ασχολείται με υποδεέστερα του αυτού θέματος και όχι με αυτό το ίδιο. 

Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες ανοησίες το ότι υπάρχουν περισσότερα των δύο φύλων. Πέρα του αρσενικού και του θηλυκού δηλαδή. 

Ελευθερώστε πραγματικά βρε παιδιά τον Ερωτα και μη δημιουργείτε ταμπέλες, διαφορετικούς ανθρώπους και φύλα. Ας ελευθερωθεί επιτέλους ο έρωτας. Γιατί κάποιος να μην έχει τα ίδια δικαιώματα με κάποιον άλλο λόγω αυτού που κάνει στο κρεβάτι του; Όλοι είναι άνθρωποι και είναι ίσοι ως προς τα πολιτικά, κοινωνικά τους δικαιώματα αλλά και προς τις υποχρεώσεις τους. 

Ο καθένας έχει δικαίωμα να ορίζει όπως θέλει τον εαυτό του αλλά το να ζητά από το κράτος και από όλη την ανθρωπότητα να αλλάξει για χάρη του όλη την επιστήμη της βιολογίας και αυτή να το κάνει μπορώ να πω ότι ξεπερνά κάθε όριο ανοησίας.

Ορίζεται από την γενετική. 

Στη σύλληψη αν έρθουν ΧΧ θα βγει κορίτσι και αν έρθουν ΧΨ θα βγει αγόρι. 

Ένας αρχαιολόγος μπορεί να σου πει αν αυτός που βρήκε ήταν άνδρας ή γυναίκα, ένας εγκληματολόγος μπορεί να ανακαλύψει από ένα γενετικό έλεγχο σε μια κηλίδα αίματος αν είναι άνδρας ή γυναίκα και άλλα πολλά. Ένα από αυτά τα δύο θα βρουν. 

Ένα απλό τεστ DNA σου λέει τι φύλο είναι ο άλλος. Αντρας ή γυναίκα, δεν θα βρει κάτι άλλο πέρα από αυτό. Εννοώ σε σχέση με το φύλο, όχι ότι δεν μπορεί να δει και άλλα πράγματα. 

Θεωρώ δικαίωμα ακόμα και αυτόν που επιθυμεί και αλλάζει με εγχείρηση την όψη του, τα γεννητικά του ακόμα και το όνομα του. Αλλά το να δηλώνεται με διαφορετικό φύλλο στο κράτος είναι λάθος. 

Για να μη βλέπουμε παράδειγμα αργότερα έναν μαντραχαλά που επειδή του αρέσει και δηλώνει γυναίκα να παίζει σε τουρνουά γυναικών στο τένις, παράδειγμα, και να το κερδίζει. Πραγματικό γεγονός. 

Όλοι έχουν ίσα δικαιώματα ως προς την πολιτεία, κοινωνία και δεν πρέπει να υπάρχουν διακρίσεις αλλά τα φύλα είναι δύο. 

Μας δείχνει και την διανοητική κατάσταση που έχει φέρει την ανθρωπότητα ο μονοθεισμός που ακόμα και η προσπάθεια απελευθέρωσης από αυτόν και τον μεσαίωνα του, τα έχει κάνει μαντάρα, κάνοντας τους ανθρώπους να αναζητούν συνεχώς ταμπέλες ακόμα για το πως τους αρέσει να κάνουν έρωτα. Τρελό!

Έχει σημασία, μεγάλη σημασία, το τι δηλώνει το κράτος, τι διδάσκει η παιδεία μας, το τι νομίζει ο καθένας για τον εαυτό του δεν είναι θέμα αλλά είναι απίστευτο ότι μπορεί να φτάσουμε να διδάσκεται στα σχολεία μας ότι υπάρχουν 50 φύλα. 

Επίσης είναι άλλο η παιδεία μας να διδάσκει ότι είναι φυσιολογική η διαφορετικότητα και άλλο το να μην διδάσκει ότι το φυσιολογικό είναι η έλξη των αντίθετων φύλλων. Είναι και τα δύο φυσιολογικά.  

Το φυσιολογικό είναι η έλξη μεταξύ των αντίθετων φύλλων, αυτό είναι το φυσιολογικό, και την ίδια στιγμή είναι φυσιολογική η ύπαρξη και ο σεβασμός της διαφορετικότητας. Αν το ένα διαγράφει το άλλο οδηγούμαστε σε άλλη τεράστια ανοησία.

Το σύμφωνο συμβίωσης δεν έπρεπε να είχε απαγορευτεί ποτέ. 

Όποιος επιθυμεί μπορεί να συμβιώνει με όποιον θέλει και να υπάρχει χαρτί που να εξασφαλίζει ζητήματα οικονομικά και άλλα μεταξύ των δύο. 

Για τέκνα τώρα πραγματικά είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα. 

Πραγματικά αν είναι δικό του το παιδί δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα. Το να υιοθετούν είναι όμως ένα μεγάλο βήμα για τον εξής λόγο. Οι κοινωνικές υπηρεσίες για να μπορούν να δεχτούν μια υιοθεσία θα πρέπει να έχουν κάτι να συγκρίνουν την οικογένεια που κάνει την αίτηση. Θα πρέπει να έχουν ορισμό για το πώς είναι η αποδεχτή οικογένεια για να την συγκρίνουν με αυτή που κάνει την αίτηση. 

Ο γάμος επίσης είναι κάτι άλλο από το σύμφωνο συμβίωσης. 

Στην Ελληνική Εθνική Θρησκεία είναι κάτι συγκεκριμένο, η ένωση των αντιθέτων, του αρσενικού με το θηλυκό στοιχείο και φυσικά η Ελληνική Εθνική Θρησκεία δεν παντρεύει δύο άτομα του ίδιου φύλου. 

«Τελείτε γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου;

Όχι, δεν κάνουμε τέτοιες τελετές, διότι στην Ελληνική Εθνική Θρησκεία ο θρησκευτικός συμβολισμός του γάμου είναι πολύ συγκεκριμένος, δηλαδή η ένωση του αρσενικού με το θηλυκό στοιχείο.»  https://www.ysee.gr/faq.html#38

Πάντως αυτό με την επιθυμία ομοφυλόφιλων για γάμο, μου θυμίζει λίγο τους vegan που ενώ διαφωνούν με αυτούς που τρώνε κρέας, προσπαθούν να φτιάξουν μπιφτέκια, μπριτζόλες, λουκάνικα, σαλάμια και άλλα από λαχανικά. Τι απωθημένο είναι αυτό; 

Τώρα για την Ορθοδοξία που κόπτεται και μιλά για φυσιολογικό να μην ξεχνάμε ότι έχει ιδιαίτερο μίσος για κάθε φυσιολογικό, φυσικό.

Όσο για το τι θεωρεί φυσιολογικό έρωτα, η απάντηση είναι ότι δεν θεωρεί κανένα έρωτα φυσιολογικό. Ο γάμος είναι μόνο για τεκνοποίηση. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει έρωτας ακόμα και στον νόμιμο γάμο στον Χριστιανισμό.

Ας δούμε μόνο ένα διότι δεν έχω όρεξη να ψάχνω και για άλλα. Όχι ότι δεν είναι εύκολο.

 Ματθ. 19,12       εἰσὶ γὰρ εὐνοῦχοι οἵτινες ἐκ κοιλίας μητρὸς ἐγεννήθησαν οὕτω. καὶ εἰσὶν εὐνοῦχοι οἵτινες εὐνουχίσθησαν ὑπὸ τῶν ἀνθρώπων, καὶ εἰσὶν εὐνοῦχοι οἵτινες εὐνούχισαν ἑαυτοὺς διὰ τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν. ὁ δυνάμενος χωρεῖν χωρείτω.

Ματθ. 19,12           Διότι υπάρχουν ευνούχοι, οι οποίοι εγεννήθησαν τέτοιοι εκ κοιλίας μητρός. Και υπάρχουν ευνούχοι, οι οποίοι ευνουχίσθησαν από τους ανθρώπους. (Και οι μεν και οι δε είναι ανίκανοι δια γάμον και κατ' ανάγκην μένουν άγαμοι). Υπάρχουν όμως και άλλοι ευνούχοι οι οποίοι δια να αφοσιωθούν εις την βασιλείαν του Θεού και κερδήσουν ασφαλέστερα την σωτηρίαν, ηγωνίσθησαν κατά της εμφύτου ορμής, αυτοπροαιρέτως απέχουν από τον γάμον και ζουν ισοβίως αγνοί και παρθένοι. Οποιος ημπορεί να παραδεχθή και να εφαρμόση τον λόγον αυτόν, ας προχωρήση στον δρόμον της σωφροσύνης και αγνότητος”.

Με λίγα λόγια αποφεύγετε τις γυναίκες(με γάμο ή χωρίς γάμο) αν επιθυμείτε την βασιλεία των ουρανών.

Θα μου πείτε τι σχέση αυτό; Έχει με το παρακάτω.

Έχω ακούσει μια ακραία ανοησία στο Ιντερνετ που δεν μπορώ να μην την σχολιάσω «εμείς οι χριστιανοί είμαστε ανδροπρεπείς και δεν δεχόμαστε τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων». 

Πραγματικά ταιριάζει με τον άλλο στην βουλή που είπε ότι «είναι από αυτούς που σπρώχνουν και όχι από αυτούς που τους σπρώχνουν» (κάπως έτσι) και ο εν λόγο κύριος ως εθνικιστής είναι αγκαλιά με τον χριστιανισμό, και από ότι φαίνεται νιώθει και πολύ ανδροπρεπής που είναι Χριστιανός. Καλό!  Ας διαβάσει το παραπάνω από τη βίβλο.

Για να μην προσβάλω την λέξη ανδροπρεπής, τα παραπάνω τα γράφω για όπως την καταλαβαίνουν αυτοί που την είπαν. (δηλαδή ότι είναι κάποιος που έχει βαριά ......)

Είναι αυτό που γράφω χρόνια. Είναι μεγάλο το σοκ που μπορεί να πάθει ένας χριστιανός αν αρχίσει να διαβάζει την Βίβλο, με πραγματική ματιά και όχι με αυτή την ευλάβεια που του έχουν μάθει, που δεν αφήνει την γλώσσα και τα μάτια που διαβάζουν να επικοινωνούν με τον εγκέφαλο.   

Άκου ανδροπρεπείς! 

Για να μην παρεξηγηθώ, το «άκου ανδροπρεπείς» δεν πηγαίνει σε κάποιον ή κάποιους χριστιανούς αλλά στο ότι ο χριστιανισμός έχει γράψει ποτέ κάτι τέτοιο. 

Όχι βέβαια!!! Ποτέ!!!

Ένα τελευταίο. Τίποτα από τα παρακάτω δεν έχει γραφεί με ειρωνική ή υποτιμητική διάθεση. Είναι τοποθέτηση. 

Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει στο χωριό σας, στην περιοχή σας, σε γνωστούς σας για άτομα που έχουν κλειστεί σε μοναστήρι και ότι αυτά τα άτομα λέγεται ή το υποψιάζονται ότι είναι ομοφυλόφιλα.   

Δυστυχώς, πιθανότατα, είναι μια πραγματικότητα, αυτά τα άτομα λόγω του φόβου της κοινωνικής κατακραυγής επιλέγουν ως μοναδική λύση να ζήσουν σε ένα μοναστήρι αλλά μπορεί να είναι τυχαίο και να μην ισχύει.

Αν πάντως ισχύει και κάποια στιγμή δεν υπάρχει αυτός ο στιγματισμός στη χώρα μας και ζουν χωρίς προβλήματα, πιθανότατα θα αδειάσουν τα μοναστήρια. Νομίζω ότι είναι και ένας πρόσθετος λόγος που η Εκκλησία δεν επιθυμεί τις πολλές ελευθερίες στους ομοφυλόφιλους. 



Σχόλια