Διαβάστε για μια ακόμα τεράστια επιχορήγηση του κράτους που λέγεται Ελλάδα προς τον ανθελληνισμό. Πολλά τα λεφτά:

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ Ανακοίνωση 377/ 10.1.«2020»

Από τους εμποτισμένους στον μονοθεϊσμό ελλαδίτες πολιτικούς μπορούμε πλέον να αναμένουμε σχεδόν τα πάντα, ακόμα και την έκτακτη επιχορήγηση της εκμάθησης του περαιτέρω αφελληνισμού της ομογένειας.
Η γενναιόδωρη, με κρατικά χρήματα, χορηγία που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός στην αμαρτωλή φωλεά του ορθόδοξου σκοταδισμού στις ΗΠΑ, είναι ακόμα και ως αγαθή πρόθεση απαράδεκτη να την εκφέρει ένας εκλεγμένος πολιτικός. Πόσο μάλλον ο πρωθυπουργός μιας πτωχευμένης χώρας. Αποτελεί χλευασμό προς τους πολίτες, όταν οι τελευταίοι, σε συνθήκες παρατεταμένης οικονομικής εξαθλίωσης, κυριολεκτικά είτε πεθαίνουν από το ψύχος είτε απανθρακώνονται στην προσπάθειά τους να θερμανθούν. Αποτελεί ακραία πρόκληση η επιδότηση μιας αλλόπιστης, του Ελληνισμού, σέχτας, από το δημόσιο ταμείο, όταν η ακραία φτώχεια αγγίζει ένα ποσοστό της τάξης του 30% του πληθυσμού. Η φτωχοποίηση του οποίου έχει ως βασική αιτία την άρνηση τόσο της ορθόδοξης εκκλησίας να αποχωριστεί το μονομασούλημα του δημόσιου ταμείου, όσο και της απροθυμίας του πολιτικού προσωπικού να αποσοβήσει την ορθόδοξη λαίλαπα από τον παρασιτισμό της επί του κράτους.
Ο πρωθυπουργός φαίνεται να συναγωνίζεται σε “άγνοια” την κ. Δούρου (εξάρχουσα στις δωρεές με ξένα χρήματα προς τους θεοκράτες με 117 εκατομμύρια ευρώ) όταν κάνει πως δεν γνωρίζει ότι η ελλαδική εκκλησία είναι η οικονομική εκείνη επιχείρηση της οποίας τα έξοδα της πολυτελούς διαβιώσεως της τα αναλαμβάνει το κράτος τα δε έσοδα εν πολλοίς μέλαινα και αφανή, τα καρπώνεται η ίδια! Αν λοιπόν είχε πραγματικές ανάγκες η ορθοδοξία μπορούσε βγάζοντας μια χείρα αγίου, μία ζώνη θεοτόκου, ένα μισολιωμένο απότμημα μούμιας να μαζέψει όσα χρήματα είχαν ανάγκη οι συνάδελφοί τους στο εξωτερικό.
Αγνοεί ο πρωθυπουργός ότι η επιχορήγηση της «δεισιδαιμονώδους ορθοδόξου αιρέσεως» μετατρέπει την χώρα σε παπαδοκρατούμενη περιοχή κάτι που ακυρώνει το έθνος κράτος;
Αγνοεί ο πρωθυπουργός ότι όταν το πρόκριμα της κρατικής βοήθειας το λαμβάνει η ήδη πλουσιοπάροχη και ζωή χαρισάμενη ορθοδοξία, αντί να διοχετεύεται στην έρευνα, στην καινοτομία, στην υγιή επιχειρηματικότητα, στην ευζωία των πολιτών με τη βελτίωση των δημόσιων υποδομών, ότι ουδείς πεπαιδευμένος, αξιοπρεπής και εχέφρων άνθρωπος θα παραμείνει να εργαστεί και να κάνει οικογένεια, στην οργανωμένη ανοργανωσιά που λέγεται “ελληνικό κράτος”;
Αγνοεί ο πρωθυπουργός ότι μέσω του κρατικού προϋπολογισμού, επιδοτεί τα ορθόδοξα αναθέματα ενάντια στην παιδεία των Ελλήνων; Αναθέματα τα οποία βρίσκονται ακόμα σε ισχύ και θα ακουστούν σε λίγες ημέρες από τους φανατικούς της μόνης αλήθειας, κατά την λεγόμενη “Κυριακή της ορθοδοξίας”. Τι ακριβώς επιδοτεί η ελληνική πολιτεία; Το ανθελληνικό μένος των φανατικών;
Ένα ακόμη ακατανόητο σημείο είναι η σύνδεση μιας σχολής που παράγει ανθελληνισμό στην πιο μισαλλόδοξη και βάρβαρη μορφή του, με τον Ελληνισμό και τάχα αποτελεί “εθνική” προτεραιότητα η παραγωγή παραληρηματικής “θεολογίας” που μοναδικό σκοπό έχει να μπολιάσει με διχόνοια και μίσος την ομογένεια απέναντι στον Εθνικό Ελληνισμό, στην θρησκεία του, και στην κοσμοαντίληψή του. Απέναντι δηλαδή στις αιτίες που γέννησαν την Ιατρική, τη Φιλοσοφία, το Θέατρο, την Πολιτική θέσμιση. Αν ενδιαφέρεται η “Ελληνική Δημοκρατία” για τον Ελληνισμό, θα μπορούσε για παράδειγμα να το πράξει ενισχύοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών Αμερικής, το οποίο μορφώνει τα παιδιά της ομογένειας να σταθούν ως Έλληνες και όχι σαν ρωμιοί. Να στέκουν όρθιοι ως αυριανοί πολίτες και όχι ορθούμενοι.
Ας θυμάται, ο γαλαντόμος με δημόσια χρήματα πρωθυπουργός, ότι είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, δηλαδή και των Ελλήνων Καθολικών στο θρήσκευμα και των Ελλήνων Μουσουλμάνων στο θρήσκευμα και των Ελλήνων Άθεων και των Ελλήνων Εθνικών στο θρήσκευμα. Όλοι αυτοί οι μη ορθόδοξοι και αγρίως φορολογούμενοι πολίτες αφενός δεν είναι φόρου υποτελείς στους αλλόπιστους παπάδες, ώστε να γίνονται οι χρηματοδότες της εξαλλοσύνης τους, αφετέρου αναμένουν δικαιότερη αναδιανομή των πόρων που προορίζονται για την “ενίσχυση της θρησκευτικής συνείδησης των πολιτών” καθώς σύμφωνα με τον εισηγητή της κυβερνητικής πλειοψηφίας, για τη συνταγματική αναθεώρηση, κ. Τζαβάρα: «Η συνταγματική καθιέρωση της επίσημης θρησκείας, χαρακτηρίζει τη θρησκεία της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων και δεν αποτελεί, ούτε ευνοϊκότερη μεταχείρισή τους, ούτε περισσότερα προνόμιά τους».
Τέλος καλούμε τον πρωθυπουργό να εντάξει στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων την “Ορθόδοξη Καθολική και Αποστολική Εκκλησία”, είναι δε βέβαιο ότι με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν δεν θα χρειαστεί να ξεπουλήσει τις αναγκαίες δομές που παρέχουν ποιότητα ζωής και στους μη έχοντες, είτε αυτοί είναι ορθόδοξοι είτε όχι.
ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ
Για την παλινόρθωση της Εθνικής, Πολυθεϊστικής, Ελληνικής Παραδόσεως, Θρησκείας και Καθημερινού Τρόπου στην Νεοελληνική κοινωνία.
www.ysee.gr

Σχόλια