Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να οριστεί στο 100% από το DNA του. Διαβάστε:

Πραγματικά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν ότι αν δημιουργήσουμε 100.000.000 άτομα, κλώνους, ενός ατόμου που έχει ας πούμε 70% Ελληνικό DNA θα λύσουμε το πρόβλημα του έθνους μας;
Που πιστεύουν ότι ακόμα και αν τους μεγαλώσουμε τον καθένα με διαφορετική παιδεία θα δημιουργήσουμε 100.000.000 ίδια άτομα που θα είναι εθνικά Έλληνες και υπέρ του έθνους των Ελλήνων μόνο και μόνο από το DNA;
Που πιστεύουν ότι και τα 100.000.000 άτομα θα είχαν την ίδια ψυχή και τις ίδιες ψυχικές εμπειρίες επειδή θα είχαν το ίδιο DNA;
Που πιστεύουν ότι κάποιος που δεν έχει Ελληνικό DNA δεν θα μπορούσε να γίνει μεγάλος Έλληνας ή ότι δεν θα έχει ένα ποσοστό Ελληνικό DNA το τρισέγγονό του; 
Ποιος τόσο εγωιστής πραγματικά θα μπορούσε να ορίσει το ποσοστό του Ελληνικού DNA  που ορίζει ότι κάποιος είναι Έλληνας; Αυτός που έχει 70%;  71%;  23;  53%;  32;  Με μόνο 1% δεν είναι; Πόσα εκατομμύρια και όχι χιλιάδες ανατολικοί θα έχουν 1% Ελληνικό DNA;
Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα βέβαια διότι ακόμα δεν μας απάντησαν οι ειδήμονες του διαδικτύου το τι ποσοστό πρέπει να έχει κανείς για να είναι Ελληνας; 
Και η πιο σημαντική ερώτηση. Ο γενετιστής στο μικροσκόπιο που βλέπει από μια εξέταση ότι αυτός έχει 20% Ελληνικό DNA. Σε αυτό το 20% βλέπει κάποια περικεφαλαία; Προφανώς όχι. Το συγκρίνει με αυτό που έχουν ορίσει κάποιοι μελετητές ως Ελληνικό DNA. Αυτός που το όρισε ως έτσι, ως Ελληνικό, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει λάθος; Εδώ έχουν βγάλει χιλιάδες συνωμοσιολογίες ότι προσπαθεί το σύστημα να μας αλλοιώσει το DNA. Αφού έχει τόση δύναμη και υπάρχει αυτό το τεράστιο σύστημα. Πώς ξέρουμε ότι δεν έχει επέμβει και έχει δώσει λάθος στοιχεία για το πως είναι το Ελληνικό DNA; Δηλαδή αυτό που βγάζει ο Γενετιστής ως Ελληνικό, πώς ξέρουμε ότι είναι Ελληνικό;
Αλίμονο μας. Ασε που δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που το έχουν ορίσει ως Ελληνικό DNA.

Ναι και εγώ είμαι υποστηρικτής του ότι πιο πολύ είμαστε, γεννιόμαστε, παρά γινόμαστε, χωρίς ποτέ να ξεχνώ ότι συμβάλουν και τα δύο, αλλά όταν λέω ότι πιο πολύ γεννιόμαστε εννοώ ότι είμαστε περισσότερο αυτό το ψυχικό που κουβαλάμε παρά η εμπειρία που θα προσθέσουμε από αυτή τη ζωή μας. Αλλά είναι άλλο πράγμα αυτό και άλλο ο τρόπος που μπορεί και κινείτε και αλλάζει η ύλη μέσω του DNA.
Και είναι πάλι άλλο πράγμα τι για την φύση είναι πιο ισχυρό και ποιο θα επικρατήσει σε μια ένωση.
Αν υπάρχουν δηλαδή ισχυρά και λιγότερα ισχυρά DNA.
Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να αμφισβητήσω την δύναμη αυτού του τόπου που δημιούργησε όλον αυτόν τον πολιτισμό και τον Ευρωπαίο άνθρωπο.
Ναι εκτός από τον πολιτισμό και σε επίπεδο DNA υπάρχουμε λίγο ή πολύ σε όλη την ήπειρο της Ευρώπης και όχι μόνο της Ευρώπης.
Ναι πρέπει να αντιδράσουμε στο σκεπτικό των ανοιχτών συνόρων και σε όλο αυτό που γίνεται με την μεγάλη εισροή ανθρώπων διαφορετικών πολιτισμών αλλά πρέπει να αντιδράσουμε και στις περιπτώσεις που Ελληνάρες διώχνουν ή συμπεριφέρονται ρατσιστικά σε ανθρώπους που προσπαθούν να γίνουν Έλληνες.
Είναι λίγοι αλλά υπάρχουν. Μην ψάξετε να τους βρείτε μέσα σε αυτούς που μπαίνουν κατά χιλιάδες. Συνήθως είναι νόμιμοι μετανάστες.
Αρέσει δεν αρέσει αυτή την στιγμή υπάρχουν στη χώρα μας άνθρωποι που είναι περισσότερο Έλληνες από πολλούς που έχουν το DNA ενώ είναι γενίτσαροι.

Το ότι κάποιοι που δεν είναι Έλληνες στην καταγωγή επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ελληνική Εθνική Θρησκεία είναι μόνο θετικό και πρέπει να καμαρώνουμε για αυτό.
Μιλώ για αυτούς που πραγματικά δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο παρά μόνο με τον Ελληνισμό. Που θέλουν να γίνουν Έλληνες, να κάνουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.
Όχι για αυτούς που προσπαθούν να καπηλευτούν το οτιδήποτε Ελληνικό ή για αυτούς που θέλουν απλά να εισβάλουν στη χώρα μας και να την κάνουν κάτι άλλο, ούτε για αυτούς που είναι ήδη εδώ και αν και ονομάζονται Έλληνες και έχουν το DNA είναι άκαμπτοι υποστηρικτές αυτού που πήγε να τον σβήσει με την βία.
Μιλώ για αυτούς που αν και έρχονται από μακριά έχουν μελετήσει και θέλουν να γίνουν Έλληνες, με την πραγματική εθνική έννοια του Έλληνα. Αυτοί μας κάνουν μόνο περήφανους ως έθνος.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη λέξη Εξελληνισμός.
Αυτό δηλαδή που γινόταν από τον Μέγα Αλέξανδρο, τους επιγόνους τους και στους πρώτους Ρωμαϊκούς χρόνους, δηλαδή για περίπου 5 με 6 αιώνες. Για δηλαδή 25 με 30 γενεές.
Περιγράφω τους αιώνες σε γενεές για ευνόητους λόγους.
25 γενεές γινόταν ο Εξελληνισμός. 25.
Όχι φυσικά πως δεν γινόταν και πριν μέσω των αποικιών και την γενική επαφή μας με άλλους πολιτισμούς.
Φυσικά όπως εξηγεί και η παρακάτω απάντηση του ΥΣΕΕ δεν ήταν ποτέ σκοπός μας ο Εξελληνισμός.
Δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε τον οποιονδήποτε Έλληνα.
Απλά οι λαοί που ερχόταν σε επαφή μαζί μας, επιθυμούσαν να γίνουν Έλληνες διότι ο Ελληνισμός επισκίαζε το οτιδήποτε άλλο.
Η παρακάτω είναι μια από τις επίσημες απαντήσεις του ΥΣΕΕ στις συχνές ερωτήσεις, στην κεντρική σελίδα του.
Τώρα αν κάποιος διαφωνεί με τις επίσημες θέσεις του ΥΣΕΕ πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις.

<<Μπορεί κάποιος αλλοεθνής να ασπάζεται την Ελληνική Εθνική Θρησκεία;>>
<<Οι εθνικές θρησκείες αναφέρονται σε συγκεκριμένο έθνος, γι' αυτό και δεν κάνουν, ούτε ενδιαφέρονται να κάνουν, προσηλυτισμούς. Όπως και στην αρχαιότητα όμως, δέχονται αλλοεθνείς που, από δική τους ελεύθερη επιλογή, εγκαταλείπουν τα δικά τους εθνικά θρησκευτικά νομιζόμενα και υιοθετούν τα θρησκευτικά νομιζόμενα άλλου έθνους.>>.

Νομίζω ότι θα βοηθήσει το θέμα της ανάρτησης να ακούσουμε με προσοχή την παρουσίαση του βιβλίου Εξελληνισμός του Βλάση Ρασσιά.
Επειδή σίγουρα στο ίντερνετ ελάχιστοι θα κάτσουν να ακούσουν ένα τόσο μεγάλο βίντεο.
Προτρέπω αυτούς που δεν θα κάτσουν να ακούσουν το βίντεο, διότι είναι μεγάλο, να ακούσουν τουλάχιστον από το 1:02:00 και μετά.
        

Θα ήθελα να κλείσω με μια σημαντική διευκρίνηση διότι οι διεθνιστές μας έχουν για εθνικιστές και οι εθνικιστές για διεθνιστές, αν και υπάρχουν και περιπτώσεις που διεθνιστές ή εθνικιστές νομίζουν ότι τους εκφράζουμε και προσπαθούν να ταυτίσουν αυτό που έχουν στο κεφάλι τους με εμάς.
Γιαυτό το λόγο θα παραθέσω δύο ακόμα απαντήσεις, θέσεις, του ΥΣΕΕ.

<<Ποια είναι η πολιτική θέση της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας;>>
<<Οι υγιείς θρησκείες δεν έχουν πολιτική θέση. Η μόνη θέση που δικαιούνται να έχουν, είναι η σύνταξη με ό,τι εγγυάται την ελευθερία και αξιοπρέπεια των ανθρώπων. Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία προτιμά συνεπώς την αυτοθέσμιση και την Δημοκρατία και εναντιούται σε κάθε μορφής ολοκληρωτισμό.>>

<<Ποια είναι η θέση σας απέναντι στις διάφορες πολιτικές ιδεολογίες και σε αυτούς που τις ακολουθούν;>>
<<Κάθε σωστή θρησκεία δέχεται όλους τους ανθρώπους που στρέφονται προς αυτήν, ανεξάρτητα από τις ατομικές τους πολιτικές, διαιτολογικές, σεξουαλικές, αισθητικές, ή οποιεσδήποτε άλλες προσωπικές επιλογές. Ωστόσο, ως Θρησκεία αυτή καθαυτή, στεκόμαστε μακριά από όλες τις ιδεολογίες της νεωτερικότητας, ιδίως προς εκείνες που, αποτελώντας πολιτικές μορφές μονοθεϊσμού, μολύνουν την ανθρωπότητα με κοσμοδιορθωτισμό, απειλούν την ελευθερία των ανθρώπων, και είτε απαρνούνται (διεθνισμός) είτε καπηλεύονται (εθνικισμός) την έννοια του έθνους.>>

Με λίγα λόγια δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε τον οποιονδήποτε Ελληνα αλλά όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην θρησκεία μας, δεν θα ζητήσουμε πιστοποιητικό πολιτικών ή άλλων φρονημάτων, αλλά και δεν θα αφήσουμε κανέναν να προσπαθήσει να ταυτίσει, να διαφημίσει, αυτό που έχει στο κεφάλι του με την θρησκεία μας, με το έθνος μας.


Αλλά ας μιλήσουν και οι επιστήμονες, όπως ο γενετιστής Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης στον παρακάτω σύνδεσμο. Αν και οι υποστηρικτές των θεωριών όταν διαβάζουν σε τέτοιες έρευνες ότι οι κρητικοί έχουν στοιχεία από τους μινωίτες καταλαβαίνουν ότι είναι ίδιοι με τους Μινωίτες και όχι ότι επειδή είναι πρόγονοι τους ότι είναι και ίδιοι με αυτούς. Δεν μπορούν να κατανοήσουν την διαφορά. Εγώ θα γράψω εδώ ένα κομμάτι από τον παρακάτω σύνδεσμο. <<«Αυτός ο οποίος θα πει ότι είμαστε γνήσιοι απόγονοι του Περικλή ή του Σωκράτη, μας παραπληροφορεί. Δεν υπάρχει πληθυσμός -όχι μόνο ελληνικός αλλά ο οποιοσδήποτε-, ο οποίος να μην παρουσιάζει επιμειξίες.>>

Σχόλια