Απεργία πείνας, δικαιώματα, τρομοκρατία και ελληνισμός.

Θα σχολιάσω όλο αυτό το γεγονός που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη προσπαθώντας να μην επηρεαστώ από την πολιτική ορθότητα που κυκλοφορεί.

Είναι νόμιμο το αίτημα του τρομοκράτη;

Εγώ δεν ξέρω. Αν είναι πρέπει να γίνει αποδεκτό. Δεν έχουμε θανατική ποινή και καλά κάνουμε που δεν έχουμε. Άρα; Ακολουθούμε τους νόμους χωρίς να επηρεαζόμαστε από απόψεις όχλου που πάντα είναι υποκινούμενες. Οι νόμοι ισχύουν για όλους. Απλά αναρωτιέμαι. Μόνο αυτός είχε τέτοια αιτήματα; Ο μοναδικός ήταν; Γιατί τόσο ντόρος για τον συγκεκριμένο; 

Είμαι σίγουρος ότι το θέμα δεν είναι ο συγκεκριμένος τρομοκράτης.

Είναι η ασταμάτητη μάχη με όλα τα μέσα, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ, μεταξύ αριστερού και δεξιού ψάλτη, όπως αναφέρει ο Μαραγκός στο ντοκιμαντέρ ΜΠΛΑΚ ΜΠΕΕ, για το ποιος θα έχει την κυριαρχία, την εξουσία στο να καταστρέφει τον τόπο.        

Η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη αναπτύχθηκαν σε αυτήν εδώ την χώρα από τους αβάπτιστους Ελληνες. Τι λένε λοιπόν με τα δύο παραπάνω που ανάπτυξαν οι ελληνες; 

Ότι η αυτοδικία είναι η χειρότερη πράξη από όλα τα εγκλήματα. Τα χειρότερα εγκλήματα κάποια στιγμή αποκαλύπτονται και η κοινωνία επουλώνει σιγά ή γρήγορα τις πληγές της. Η αυτοδικία όμως διαλύει την κοινωνική συνοχή και λειτουργία. Είναι η χειρότερη πράξη. Η οποία επουλώνεται δύσκολα.

Οι πράξεις που διέπραξε ο συγκεκριμένος τρομοκράτης είναι χειρότερες από οτιδήποτε άλλο. Φαντάζεστε ο καθένας που έχει την πίστη για το πως πρέπει να είναι τα πράγματα να βγαίνει να εκτελεί και να νομίζει ότι αυτό είναι πολιτική άποψη;

Διάβασα κάπου το <<να ακούσουμε επιτέλους τι θέλει να μας πει αυτός>>. Δεν διαφωνώ. Όλα πρέπει να τα ακούμε, αλλά!

Αυτός που εκτελεί ανθρώπους για να τραβήξει την προσοχή ώστε να δηλώσει ή να υπερασπιστεί την πολιτική του άποψη έχει χάσει μόνος του το δικαίωμα και έχει δηλώσει μόνος του με τις πράξεις του ότι αυτό που θέλει να πει είναι ανάξιο λόγου και πιθανότατα επικίνδυνο. 

Δεν έχουν καμιά διαφορά οι πράξεις του από τις κτηνωδίες που διέπραξαν σε όσους διαφωνούσαν οι κομουνιστικές αλλά και οι εθνικιστικές, τύπου Χίτλερ ή Παπαδόπουλου, πολιτικές θέσεις. Είναι ακριβώς η ίδια μη ανθρώπινη τακτική. Σε θεωρώ εχθρό του έθνους ή αυτού που νομίζω ως ιδανικό ανθρώπινο σύνολο, άρα σε εκτελώ. Αυτό νόμιζαν οι Χιτλερίδες αυτό νόμιζαν και οι Σταλίνες αυτό νομίζει και ο κάθε τρομοκράτης. Το τι σημαίνει έθνος ή άλλο για τον κάθε υπερόπτη και εγωιστή τρέχα γύρευε. Και εντάξει να νομίζει ότι θέλει για την έννοια αλλά όχι και να το επιβάλει.

Το <<είμαι τόσο σίγουρος για το σωστό και το λάθος και άρα σε εκτελώ προδίδει, δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, έναν μη ενάρετο άνθρωπο, ένα μη Ελληνα>> ένα ζώο που ακόμα δεν μπορεί να κατανοήσει, να εκμεταλλευτεί την ανθρώπινη εθνική υπόσταση του. Έναν σκέτο εγωισμό. Μια ΠΙΣΤΗ για το σωστό που νομίζει. Ο πιστός είναι πάντα ο επικίνδυνος και όχι ο φιλόσοφος. Ο πιστός μπορεί να χειραγωγηθεί και να εκτελέσει αυτό που νομίζει για σωστό χωρίς καμία αναστολή.  

Το τι σημαίνει τρομοκρατία βέβαια από την άλλη και πόσους μπορεί να συμπεριλάβει μέσα στη έννοια της είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό για την ώρα. 

Μετά την Ελληνική αναγέννηση και την Γαλλική επανάσταση για πρώτη φορά μετά από αιώνες που η έννοια του έθνους και της πατρίδας είχαν εξαφανιστεί από τον μονοθεϊσμό, κράτη υπήρχαν έθνη δεν υπήρχαν, οι άνθρωποι προσπάθησαν να ιδρύσουν ξανά έθνη. 

Δεν υπολόγισαν όμως αυτό που συχνά έλεγε αιώνες αργότερα ο Βλάσης Ρασσιάς<<Πρέπει να δεις με αρχαία ελληνικά μάτια για να καταλάβεις>>.

Κάποιοι από αυτούς τελικά δεν είχαν  καταλάβει και πολλά πράγματα αλλά  προσπάθησαν αργότερα να φτιάξουν έθνη στα πρότυπα των Ελλήνων αλλά με την μονοθεϊστική ματιά που είχαν ακόμα. Τα μεγαλύτερα εκτρώματα που δημιούργησαν, που νόμιζαν ότι έβγαιναν από την αρχαία Ελλάδα ήταν ο εθνικισμός και ο κομουνισμός.

Εγώ θέλω να αναφέρω ότι δεν πάει άλλο πια με τους αριστερούς και δεξιούς ψάλτες που με τις διαμάχες τους, κρυφές, υπόγειες και φανερές, διαλύουν αυτό τον τόπο. 

Είναι καιρός η ελληνική αναγέννηση όχι μόνο να έρθει επιτέλους και εδώ αλλά να αποσαφηνίσει ως δεύτερη όσα δεν είχαν καταλάβει από την πρώτη οι κάπως αναγεννημένες αλλά ακόμα μονοθεϊστικές ματιές.  

Η αριστερά της Γαλλικής επανάστασης, που θεωρούσε σε αντίθεση με την τότε δεξιά ότι για την δημιουργία του μεσαίωνα έφταιγε η μονοθεϊστική θρησκεία και όχι μόνο η εκκλησία που έλεγε η τότε δεξιά, δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά που γνωρίζουμε σήμερα που δημιούργησε τον κομουνισμό ή και που αναδύθηκε από αυτόν μετά, αλλά ούτε και η τότε δεξιά που θεωρούσε ότι δεν έφταιγε η μονοθεϊστική θρησκεία(για αυτό και πάντα ο εθνικισμός είναι αγκαλιά με κάποια αίρεση μονοθεισμού) αλλά μόνο η εκκλησία με την σημερινή δεξιά που είναι κάτι παραπάνω από κ---- και βρακί με την εκκλησία. 

Φυσικά και ευτυχώς διατηρήθηκαν και γνήσιες αριστερές απόψεις από τότε που δεν έχουν σχέση με κομμουνισμούς, διεθνισμούς, μηδενισμούς και οτιδήποτε από αυτό που λέμε αριστερά σήμερα.

Ως επίλογο και πριν το βίντεο του Βλάση Ρασσιά θα παραθέσω το κλείσιμο του βιβλίου μου <<Πώς ανακάλυψα ποιος είμαι>>

<<Ο Έλληνας, ο Έλληνας εθνικός, δεν είναι κομουνιστής, δεν είναι εθνικιστής, δεν είναι εξωγήϊνος, δεν είναι δισεκατομμυριούχος, δεν είναι αναρχικός, δεν είναι αριστερός, δεν είναι δεξιός, δεν είναι κεντρώος, δεν είναι άθεος, δεν ανήκει σε καμιά παραλλαγή της θρησκείας του Ιουδαίου θεού που είναι εξ αρχής και σύμφωνα με τα ιερά της βιβλία εναντίον των εθνών, δεν είναι φασίστας, δεν είναι αντιφασίστας, δεν είναι ανώτερος ούτε κατώτερος από άλλα έθνη, δεν είναι ίσος με άλλα έθνη. Κυρίως, δεν είναι αφιλοσόφητος και απροβλημάτιστος. Και αν κάποιος σκεφτεί «δεν μπορώ να είμαι ό,τι θέλω;» θα του θυμίσω, ότι την ελεύθερη έκφραση και την Δημοκρατία, οι Έλληνες την καθιέρωσαν και όλοι οι παραπάνω την πολέμησαν. Απλώς, όταν περιγράφω ότι ο Έλληνας δεν είναι αυτό και δεν είναι το άλλο, περιγράφω την σημερινή κατάσταση, το πόσοι δηλαδή και διαφορετικοί προσπάθησαν και προσπαθούν να μπαχαλιάσουν το ήδη μπαχαλοποιημένο μυαλό του Νεοέλληνα.>>

             Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

            

Σχόλια