Η αυτοδικία, ο τραμπουκισμός και η επιβολή του "σωστού" με τη βια είναι ένα βαρβαρικό αναγνωριστικό. Διαβάστε πόσα μη Ελληνικά που τα έχουμε για Ελληνικά υπάρχουν στη χώρα μας. Διαβάστε:

Η ζημιά που μας έχει κάνει η ρωμαίικη παιδεία είναι ξεκάθαρη. Ακούς διάφορα:
Στην κρεμάλα.
Στα 6 μέτρα.
Καλά του έκαναν.
Λίγα του έκαναν.
Πάρτε τους τα κεφάλια.
Αυτός είναι φασίστας. Αυτός είναι αναρχοάπλητος. Αυτός είναι κουμούνι και άλλα πολλά και διάφορα. Και πάντα με την εύκολη προτροπή ότι όλοι αυτοί πρέπει να εξοντωθούν.

Και κάθε λογής εύκολες ΒΑΡΒΑΡΙΚΕΣ πράξεις αυτοδικίας.
Μπορεί να μην φταίει μόνο η ρωμαίικη παιδεία αλλά και οι ήρωες της MARVEL, που απατόμαστε αν νομίζουμε ότι δεν αναδύονται από τα αδιέξοδα του μονοθεϊσμού, που επειδή μπορούν να πετούν και να κλοτσούν δυνατά μπορούν και να δικάζουν εύκολα και απλά. Μόνο και μόνο επειδή φορούν ένα έγχρωμο σώβρακο μπορούν και να παρακάμπτουν τον νόμο.

Ο Αριστοτέλης έγραψε στα ηθικά Νικομάχεια ότι είναι πολύ δύσκολη η απονομή της δικαιοσύνης και ότι πρέπει να δικάζονται όλοι διότι οι νόμοι δεν φτάνουν από μόνοι τους επειδή δεν μπορούν να καλύψουν τις άπειρες καταστάσεις από όπου μπορεί να δημιουργηθεί μια κοινωνική ανθρώπινη πράξη. Ότι η οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη που είναι "ίδια" με κάποια άλλη, δεν μπορεί να είναι ακριβώς ίδια στην πραγματικότητα. Οι κανόνες και οι νόμοι από μόνοι τους δεν μπορούν δώσουν κανένα δίκαιο αποτέλεσμα. Χρειάζεται να υπάρχουν δικαστήρια και μια ενάρετη παιδεία που θα μπορεί να δημιουργεί ανθρώπους ικανούς να αντιλαμβάνονται το δίκαιο.
Γενικά έδωσε μια σφαλιάρα, από τότε, στον οποιονδήποτε ολοκληρωτισμό και ειδικά στους θρησκευτικούς με τις θεϊκές εντολές που δημιουργήθηκαν αιώνες αργότερα.

Ο Αριστοτέλης την ίδια στιγμή όμως προτιμούσε την πόλη που είχε τους χειρότερους νόμους με πολίτες που τους τηρούσαν παρά την πόλη που ζούσε στην ανομία.

Είναι μια από τις σημαντικότερες η αρετή της Δικαιοσύνης και για αυτό είναι και αντιστοιχούσα Αρετή του Θεού Δία.

Ποιοι πάντα απέφευγαν την Δικαιοσύνη, αυτήν που οι Έλληνες έδωσαν στον πλανήτη;
Ποιοι πάντα προτιμούσαν την εύκολη αυτοδικία ή την τήρηση άκαμπτων θεϊκών και καλά νόμων;
Ποιοι πάντα όριζαν το καλό και το κακό όπως αυτοί ήθελαν στα μυαλά των ανθρώπων;
Ποιοι δεν χρειάζονταν την δικαιοσύνη;

Τα φασιστικά καθεστώτα ολοκληρωτισμού;
Έφτανε μια κουβέντα των δικών τους και πέθαινες;
Αν έλεγες την άποψη σου; Τα ίδια;
Βλέπε όλα τα χουντικά καθεστώτα.

Από την υποτιθέμενη άλλη πλευρά;

Αντιφασίστες; Κυκλοφορούν και από μόνοι τους ορίζουν αν είσαι φασίστας ή όχι και σου παίζουν και καμιά για να είναι σίγουροι. Μιλάω για όλο αυτό το οργανωμένο που κυκλοφορεί και ορίζει τι είναι και τι δεν είναι φασιστικό και όχι γενικά τον αγώνα των ποιοτικών ανθρώπων για την εξάλειψη του ολοκληρωτισμού, φασισμού.

Ο κομουνισμός; Έφτανε μια κουβέντα των δικών τους και πέθαινες.
Αν έλεγες την άποψη σου; Τα ίδια;
Βλέπε όλα τα κομουνιστικά καθεστώτα.

Οι αιρέσεις του ιουδαϊσμού(Χριστιανισμός, Ισλάμ);
Ξεκάθαρα μόνο οι εντολές του θεούς τους(τον ίδιο έχουν) ισχύουν.
Και στις δύο αυτές θρησκείες η δικαιοσύνη έχει οριστεί ως σατανική.
Βλέπε δυτικό μεσαίωνα των καθολικών και ανατολικό των Ορθοδόξων.
Απλά να σου ξέφευγε και γινόσουν περισσότερο όμορφη από ότι έπρεπε, σε έκαιγαν σαν μάγισσα στην πυρά.
Να σου ξέφευγε να έμοιαζες σε Έλληνα φιλόσοφο και σε έστελναν στην Σκυθόπολη.
Το θεοκρατούμενο Βυζάντιο έκοβε μύτες, αυτιά και άκρα στον οποιοδήποτε που υπήρχε η υπόνοια ότι δεν ακολουθούσε τα Ορθόδοξα και ειδικά αν τολμούσε να ακολουθά τα Ελληνικά(σαν εμάς δηλαδή). Φυσικά ήταν ανεκτικοί στους καθαρά Ιουδαίους.

Υπάρχουν και διάφοροι άλλοι σούπερ ήρωες, δηλαδή σανό που ταΐζουν τα πρόβατα. Ρουβάκωνες, ανώνυμοι, αντιεξουσιαστές, βυζαντιλολάτρες, 17 οκτώβριδες, σπάιντερμαν, προβάτομαν και άλλοι διάφοροι αλλά και όλοι οι παραπάνω από την αρχή της δημοσίευσης και μετά, που σαν άλλοι δολοφόνοι της Υπατία επιβάλουν με την βία το σωστό τους από εδώ και από εκεί.
Και αυτοί που σκότωσαν την Υπατία το σωστό πίστευαν πώς έκαναν.

Αυτήν την κατάσταση θέλουν να προωθήσουν, της ανομίας, επειδή έτσι τους βολεύει.

Αρέσει δεν αρέσει θα καταδικάζουμε την οποιανδήποτε αυτοδικία, τραμπουκισμό από όπου και αν προέρχεται. Σχεδόν πάντα από παρακλάδια του μονοθεϊσμού. Εθνικισμός, διεθνισμός και όλα τα υπόλοιπα.
Δυστυχώς όταν καταδικάζουμε τον τραμπουκισμό αριστερού, μας λένε δεξιούς και όταν καταδικάζουμε τον τραμπουκισμό δεξιού μας λένε αριστερούς. Έτσι έχουν μάθει να σκέπτονται.

Το δικαίωμα της δίκης και της ενάρετης Ελληνικής παιδείας πρέπει να το έχουν όλοι.

Το δικαίωμα να υπερασπιστούμε το έθνος μας επίσης. Αλλά πρέπει πρώτα να μάθουμε τι είναι αυτό που πρέπει να υπερασπιστούμε. Δεν είναι αυτό που μας μαθαίνουν τώρα και αιώνες.

Αρέσουν δεν αρέσουν, αυτά δίδαξαν οι προγονοί μου, αυτά άφησαν παρακαταθήκη στον πλανήτη Γη. Αυτοί είναι του έθνους μου και όσοι αυτούς τους αιώνες τους τιμούσαν κρυφά ή και φανερά. Οι Ελληνικά σκεπτόμενοι υπακούν στους νόμους και αγωνίζονται για να αλλάξουν αυτούς που νομίζουν ότι είναι άδικοι και δεν υποστηρίζουν την αυτοδικία και την ανομία.

Ο μέγας Ιουλιανός δεν φέρθηκε βάρβαρα και δεν εξαφάνισε τον χριστιανισμό τότε που μπορούσε.
Φέρθηκε Ελληνικά, δίκαια, έδωσε στον άνθρωπο το περιθώριο να γίνει πάλι Έλληνας.
Δεν μπορούμε να πούμε ότι απέτυχε. Πέτυχε ως Έλληνας. Οι βάρβαροι της ερήμου απέτυχαν να γίνουν ξανά άνθρωποι. Έλληνες άνθρωποι.

Δεν θα διαλέξουμε άλλο δρόμο, του Ιουλιανού θα ακολουθήσουμε.
Δεν θα φερθούμε βαρβαρικά για να κερδίσουμε.
Θα παραμείνουμε Έλληνες ότι και αν γίνει.
Έτσι και αλλιώς δεν μπορείτε να σβήσετε τον γνήσιο Έλληνα.
Επέζησε από τον Ορθόδοξο μεσαίωνα του Βυζαντίου και θα επιζήσει και τώρα.

Όλοι αυτοί οι σούπερ ήρωες, οργανωμένοι και μη, μέσα ή έξω από το διαδίκτυο δεν φέρονται Ελληνικά όσο και αν νομίζουν ότι φέρονται.

Αυτό το Ελληνικό, που συνεχίζει να αγωνίζεται, κατάφερε το πιο απίστευτο που μπορούσε να επιτευχθεί τα τελευταία 2000 χρόνια.
Δυστυχώς λίγοι έχουν αντιληφθεί το ιστορικό μέγεθος της πράξη μας.
Αυτό το κρυφό που έφερε στην επιφάνεια και νομιμοποίησε ο Βλάσης Ρασσιάς και που εμείς συνεχίζουμε.

Φυσικά και όπως όλα, εξηγείτε και στο λιγκ, "Μη διαβάσετε το ιστολόγιο αν δεν διαβάσετε πρώτα αυτά , πατήστε πάνω ., όλα τα γραφόμενα είναι αυστηρά προσωπική μου άποψη.
                                                       Ευχαριστώ που με διαβάζετε.
                                                        Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

 










Σχόλια